Teka-teki ABPBH10 Terjawab Kini!!!

Sunday, April 3, 2011 - Posted by K.A.A at 9:36 AM


salam dear readers...
ok.. aku just nak wat short entries( even tngn mnggeletar coz over excited)...
aku pulak excited lbih kn...
so, at last teka-teki, silang kata siapa Bintang Popular BH 2010 akhirnya trjwab...
CONGRATULATION too....
-SHAHEIZY SAM-

seyesly aku tabik bro! bintang popular tue( bile la aku nak merasa ehh?)
yg aku suka: TERIMA KASIH KPDA DATO SITI KERANA TARIK DIRI TAHUN NIE..
hahah.. ayat mmg selambe je.. omg~ baiknya ngan mak dia kn...
of course mak dia akan so proud ngan sam.. congratz once again der... haha.. ayat sempoi..

ok .. selain bintang popular aku tak kisah dah..
aku kisah dua jelitawan pujaan hati aku nie je..
sorang penyanyi, sorang pelakon...


oh mak~ lemah aku dibuat fly kissnye...
woooaaaa... congrats lisa surihani..
i am ure fans.. suka awk dri dlu smpi skrg..
aku tak la nak gossip sngt..
tpi melalui twitter yg mmblhkn kite mngetahui bkn shja tepi kain bahkan dlm kain sekali..
dngr bintang popular sam kite nie selalu brhubung dgn cik lisa nie...
melepas lah aku.. (takpe la, nanti aku cuba memPOPULARkn diri nie ehh)..
tpi ok der.. sma padan le tue..
lisa surihani-pelakon wanita paling popular ABPBH2010..
ohh.. aku akan tetap jadi fans mu..
by the way.. suka sngt wktu adik Mia kite pergi kt Lisa and kiss Lisa coz Lisa menang..
cute gler adik Mia tue.. mcm anak Lisa pulak(nie konferm pngaruh adamaya)..
nnt Mia jdi mcm kak Lisa ehh..

and my soul hearted singer yg ayu.. the love one YUNA...
congrats YUNA...

yuna-penyanyi wanita paling popular ABPBH 2010


yuna- dgn imej baru!

biar pun style tudung mu brubah.. tpi minat dan setiaku pada mu sbgi fan mu akan kekal selamanya (ceh ayat jiwang skema nak mampos)
tpi serious bro aq mmg minat yuna...
actually agk disappointed Cinta Sempurna tak mnang masa AJL..
tpi bak kata pepatah tuah manusia siapa yg tahu<<== x sure dh lama tnggalkn BM..
nmpak nya rezeki penyanyi wanita popular pulak buah hati aku nie..

so.. aku just nak kata.. aku fan YUNA and LISA SURIHANI.. taknak dh yg lain(dgn nada iklan shampoo apa entah aq x ingat).. ouh damn.. i really adore both of you..
and both of u bdak LAWS.. saya pon bdak LAWS...=) *gedik la plak kn.. weee~

Conclusion ABPBH 2010 nie ok la.. best.. gempaQ tue xla..performance aku suka YUNA and Dato Siti Nurhaliza je.. yg len biasa2 je.. aku paling suka part JOHAN and ank sedara PAK JABIT tue, Usop.. creative BH.. congratz.. next year kite bagi anak sedare Pak Jabit tue jdi Bintang Popular.. takyah si Usop tue ber Wilcha lg dh...siapa setuju angkat tangan macam saya (dgn gaya tangan c usop nie ha)..
apa2 pun nie kata aku..
kata kau??....
komen leeee.... wasalam!

Reactions: