SELAMAT HARI IBU, MAMA!!!

Saturday, May 7, 2011 - Posted by K.A.A at 8:54 AM
Salam and hye to all readers. So, memandangkn hri nie 8 May ialah Hari Ibu, Kata Aku nak wat entry specially for my beloved mom. Mmg lah in Islam hri ibu tue everyday, every hour and every second. But, aku rsa x slah kalo kta nak appreciate our mom masa Hri Ibu. Janji tak la melebih-lebih and ikut budaya barat or yg sma wktu ngan nye lah.. Come on der, think positive. Chill~.. So, sblm tue, korg g kat music's box aku.. then, stop/pause dlu music2 aku tue and korg play video kt bwah nie.. Saje je nk bg korg feeling and aura lebih.. ceh~ bajet je.. hahahha..

video

So, inilah gambar mak aku yg cun tue.... hahaha.. gadis rebutan tau, untung ayah aku.. =P..
nama diberi Rosimah Abd Rahman..
lahir pd 26 May 1964 (x lama lg birthday)..
umur.. kira sndiri ehh.. tp my mom always nmpak muda.. hahaha..
my mom dilahirkn in Brunei Darussalam.. but dh jdi M'sian ok..
anak ke-2 dri 7 org adik-beradik and kakak yg sulung..
all her siblings mmg agak manja ngan dia..
but sluruh labuan nie lbih mengenali my mom with nama glamour nya.. Zaitun.(like!)

So, tue ckit2 psl biodata mak aku.. pnggilan mnja yang aku selalu guna ialah.. MAMA~.. my mom nie mmg caring.. and aku mmg mnja ngan mama.. al-maklumlah org prnah brgelar anak bongsu utk 10 thun (adik aku pon x smpai record aku lg, dia bru bongsu 9 thun).. haha.. bajet.. aku mmg selalu kluar jejln ngan mak aku.. bagi aku dialah yg beri smngat utk aku capai cita-cita aku..

So kpda ibuku tersayang, aku sangat2 bersyukur coz d kurniakan ibu sebaik mu, yg supportive, ceria and umpama rakan karib kpda anak-anak.. i will work hard and brjaya dlm memenuhi impianku ini.. nnt boboy(nama manjew aku) bwk mama melancong pg luar negara lg ehh (coz my mom nie suka sngt melancong) .. and lastly, SELAMAT HARI IBU MAMAKU.. I always LOVE YOU.. so, nie picture aku with mama yg dh d edit with some Quotes..
SELAMAT HARI IBU!!! LOVE YOU! SERIOUSLY.. =)

Reactions: