Pengaruh K-Pop.. Oh, tidak!

Monday, August 15, 2011 - Posted by K.A.A at 10:14 AM




annyeong haseyo!! >.<"
eh2.. silap... asalamualaikum...
hurm! dh pnuh dh sesawang.. lama sungguh aku tak update blog aku nie..
hehe... nak tulis pasal apa ehh??.. hurm! annyeong haseyo.. hahaha..


yup2.. betol3.. k-pop talk.. msti korg prnah tngk korean drama, dngar lagu korean or even meminati personaliti korean kn2?
actually nya, masa kt sklh mnengah dulu seriously aku menyampah with all korean stuff!!
fakta ehh bukan auta!
then, msuk foundation pon still x minat, tp dngar gak ar dri kwn2 pasal drama2 nie..
then suddenly, hidayah apa yg aku dapat pon aku tak tau, trbuka pintu hati ku ini utk mengetahui dunia2 K-Pop and korea nie..
tp tak lah.. just aq start dok rumah since awal bln march tnpa wat apa2..
then, aku part time krja and balik malam..
balik jew mlm mak aku confirm tngk crita Three Sister kt SoNE HD..
so, aku apa lagi.. buka mata tngk sekali la..
then, alahai melekat pulak crita nie.. tiap2 hari aku tngk tak miss..
tue crita balik krja..
cerita rest day pulak.. bila dh x keja dok rmah la je kn..
then nk tngk TV, pon channel SoNE hd gak.. alahai... channel rasmi kt M'sia skrg nie mmg channel korea ka??? =.=" hampeh..
tngk gak aku.. aish! best gak running man nie.. kelakar btol..
heroes pon best gak.. lawakkk.. hahahaha..
strong heart!!! hahah.. true story ka dorg nie.. aduh! sedih, tapi kelakar pulak...
aik? "=] apsal aku layan korea pulak nie.. hurm! korea pon korea la.. best apa...
since tue.. aq tngk smua bnda nie.. korea, korea dan korea..
style pon bajet ehh nak ikut korea??
tak la.. ckit2 je kot.. nafsu tue ada, tp tak la.. still org M'sia.. nak wat mcm mamat korea mana pon still nama ada "bin" gak kn.. still melayu..
eh2.. nama aku kasy, so korea Ka Seyou la ehhh.. aih! gedik!
then after three sister dh hbis, skrg aku follow drama You Don't Know Women scara aktif and some times tngk crita Lie To Me, City Hunter and Scale of Justice..
TAPI SEKARANG NIE BRO!! agak PARAH gak.. music2 korea pon dh msuk kepala hotak aq nie...
dengar je la.. nak nyanyi sikit2 jew.. berbelit lidah aku nak nyanyi sekali..
so, aq pon skrg agak update gak lagu2 korea nie kat K-Pop Countdown..
MUSIC!!! ENERGY!!! K-POP COUNTDOWN!!! *eh, ala2 iklan pulak..
skrg aku suka dngar lagu B1A4-OK and BOYFRIEND-Boyfriend..
haish! bila pikir balik masa dulu2, tak prcaya pulak aku boleh trperangkap ngan korean stuff nie.
aigoo.. aigoo.. dlu siap mencaci lagi, sekarang siap memuji.. aigoo.. aigoo..
tp, nak kata AKU FAN FANATIK KOREA tue BELOM lagi la kowt..
tpi in danger! mungkin ke arah~~~ itu...

K-POP Fanatic!!
tak la kowt.. biasa je sdh kn... xyah la nak gedik sngt.. hehehe..=P
so, itu kata aku pasal influence K-Pop yg agak dangerous gak.. so what about you??..
annyonghi kaseyo!!!
kamsahamnida!!! >.<

Reactions: